Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess irodák képes leírás - Hostess.tlap.hu
részletek »

Hostess irodák - Hostess.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Hostess irodák
Keresés
Találatok száma - 31 db
Absolut Hostess

Absolut Hostess

Az Absolut Hostess-nél elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy maximális legyen promóciójának sikere, és elégedett legyen szolgáltatásunkkal. Törekszünk arra, hogy a vállalkozásához, marketingjéhez illő legalkalmasabb hostesseket, hostokat rendeljük ki a helyszínre, legyen szó termékbemutatóról, konferenciáról, kiállításról, kultúrális, sportrendezvényről, ifjúsági programról, prospektus terjesztésről vagy televízió felvételről, nálunk biztosan megtalálja a legcsinosabb, legképzetteb, legtapasztaltabb, PR arculatával leginkább azonosulni képes hostokat, hostesszeket.

Angel Hostess & Rendezvény

Angel Hostess & Rendezvény

Escort, Hostess, Live show, Striptease, Topless, Lesbie show, Chippendale show, Tánc, Testfestés

Angelic Hostess Ügynökség

Angelic Hostess Ügynökség

* hostess / host szolgáltatás protokoll rendezvényekre, kiállításokra, konferenciákra, promóciókra * merchandising (rendszeres polcfeltöltés, displayek összerakása, feltöltése, reklámanyag kihelyezése) * hostessek képzése a magasabb színvonalért (megrendelőre specializálódott, előzetes tréningen részt vett állandó csapattal dolgozunk együtt) * promóciókhoz supervisor biztosítása, * casting szervezése, * országos lefedettségű hostess adatbázis

Apple Party Service Kft. - Hostess

Apple Party Service Kft. - Hostess

Professzionális hostess szolgáltatásokat nyújt az Apple Party Service Kft. promóciók, privát ? és vállalati rendezvények lebonyolításához. Sok éves tapasztalattal rendelkező cégünk minőségi munkaerőt kínál belföldi és külföldi ügyfeleinek egyaránt, melyek közt megtalálható például az Unilever, IBM, Scholl, Nestlé, Renault, valamint folyamatosan együtt doglozunk A Müpa és a Hungexpo kiállításaival is. Honlapunkon megtekinthetőek host ? és hostesseink, valamint az általunk biztosított formaruhák széles és minőségi választéka. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el a honlapunkra bővebb információért, és keressen meg minket elérhetőségeinken.

Art Models

Art Models

Az ArtModels modellügynökség több, mint 6400 exkluzív modellből álló adatbázisával egyedülálló a hazai casting és model management terén. Our model agency...

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Sokéves tapasztalatunk és korábbi elégedettséggel teljesített munkáink garantálják, hogy megrendelői igényeit messzemenően teljesítjük. Munkatársaink a host valódi jelentésének hivatottan alkalmi házigazda szerepben, készségesen állnak szolgálatára. Önnek csak egy e-mailbe vagy telefonjába kerül, hogy önfeledten élvezhesse a ritka percek ünnepi hangulatát.

Congress hostess

Congress hostess

Köszönjük, hogy időt szakított bemutatkozásunk megtekintésére! További információkkal is szívesen állunk rendelkezésére! Áraink gondosan kialakított előnyös bevezető árak, melyek megállapítása a munka jellegétől, időtartamától, az esetleges egyenruhaigénytől, nyelvtudástól, és egyébb felmerülő igényektől függ. Tekintettel arra,hogy egy viszonylag fiatal cég szolgáltatásait kínáljuk, mindent elkövetünk azért, hogy Ön elégedett legyen velünk, és hosszútávon sikerüljön megnyerni bizalmát. Cégünk nem csak hostesseket, hanem modelleket is közvetít divatbemutatókra, divatfotózásra, reklámokhoz, plakátokhoz, videoklipek forgatásához! Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, több módon is felveheti velünk a kapcsolatot. Amennyiben az e-mailes kapcsolatfelvételt választja, 24 órán belül válaszolunk!

CortonaModels

CortonaModels

Ez egy dinamikusan fejlődő, országos szintű,viszonylag új Ügynökség! Szeretnénk minél szélesebb körben lehetőséget nyújtani nem csak a fiatalabb korosztály számára! Folyamatosan bővítjük Szolgáltatásainkat. Az eredeti Hostess és Modell közvetítésen túl már statisztákat épp úgy foglalkoztatunk, ahogy irodai dolgozókat s jelenleg a bébiszitter tevékenységek közvetítésével bővítjük repertoárunkat.

Ellemodels

Ellemodels

ELLEmodels- Premium Hostess &Model Agency

Hirdetés
Freefaces

Freefaces

Modelljeinket Magyarországon és külföldön egyaránt, elsősorban divatfotózásokra, divatbemutatókra, showroom munkákra, reklámanyagokhoz, forgatásokra közvetítjük.

HGS Reklám

HGS Reklám

HGS PR marketing, kommunikációs és rendezvényszervező cég. PR tanácsadás és médiaelemzés rendezvényszervezés

Idegen nyelven beszélő hostess

Idegen nyelven beszélő hostess

Hostessre van szüksége? Jó helyen jár, ne keressen tovább! Bizonyára tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen munka egy promóció, egy szórólap osztás vagy egy konferencia megszervezése. Rengeteg olyan összetevője van a sikernek, ami macerás, és speciális képességeket igényel. Ha nem szeretne a hostessekkel bajlódni, de szeretné, hogy ők profi módon segítség cégét keressen minket!

Karakter Casting

Karakter Casting

Szolgáltatásaink Casting, közvetítés, felkérés * Színészek * Modellek * Egzotikumok, karakterek * Színi tanodások, gyerekek, statiszták * Rendezvényekre: * Zenekarok * Formációk * Táncosok * Fellépő művészek * Hostessek * Televizós és közélei személyiségek * Művészek

LS Hostess

LS Hostess

szórólapozás; -promóciók; -rendezvények

mcm models

mcm models

Nemzetközi modell ügynökség. Casting, modell album fotózás, visual image tanfolyamok

MM Star Models

MM Star Models

HOstess közvetítés; -Casting; -Portfólió készítés; -Promóció szervezés

Modellstart

Modellstart

Kezdő és profi Férfi és női modellek egy helyen. Modellkedési lehetőség amatőrök számára is. Modellkedési lehetőségek, Állás lehetőségek fotómodellek számára.

Tuti menü