Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hostess képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
3P Hostess Service

3P Hostess Service

Kik is valójában a hostessek, milyen szerepet játszanak, és mi a feladatuk? A hostess segít Önnek, és cégének olyan időszakos tevékenységek megvalósításában, melyek állandó munkatársai munkáját, valamint cégük sikereit elősegítik.

AB Ovo X

AB Ovo X

Üdvözöljük a Balaton honlapján! A Balatoni Információs Rendszer oldalain a Tó és 30 km-es körzetére vonatkozó, folyamatosan bővülő turisztikai, kulturális és gazdasági információk között tallózhat. Aktuális ajánlatokkal, érdekességekkel kívánunk kellemes böngészést.

ABC Jelmezkölcsönző

ABC Jelmezkölcsönző

Folyamatosan bővülő kínálatú budapesti jelmezkölcsönző, mely egyaránt foglalkozik táncruhákkal, esküvői ruhákkal

Absolut Hostess

Absolut Hostess

Az Absolut Hostess-nél elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy maximális legyen promóciójának sikere, és elégedett legyen szolgáltatásunkkal. Törekszünk arra, hogy a vállalkozásához, marketingjéhez illő legalkalmasabb hostesseket, hostokat rendeljük ki a helyszínre, legyen szó termékbemutatóról, konferenciáról, kiállításról, kultúrális, sportrendezvényről, ifjúsági programról, prospektus terjesztésről vagy televízió felvételről, nálunk biztosan megtalálja a legcsinosabb, legképzetteb, legtapasztaltabb, PR arculatával leginkább azonosulni képes hostokat, hostesszeket.

Absolut Hostess Kft. - Budapest

Absolut Hostess Kft. - Budapest

Hostesst keres rendezvényéhez? Az Absolut Hostess ügynökség kellemes megjelenésű, szakmailag képzett és nyelveket beszélő munkaerőt kínál rendezvényéhez. Cégünk professzionális hostess szolgáltatást nyújt promóciókhoz, kóstoltatásokhoz, termékbemutatókhoz, fogadásokhoz, protokoll eseményekhez, kulturális és ifjúsági programokhoz egyaránt. Profilunkba tartozik még a prospektus ? és szórólap terjesztés is. Referenciáink közt megtalálható a Sió, Dockyard, Kreatív Online, Nespresso és a Telenor is. Az eseménynek megfelelő hostesseket válogatjuk az megrendelő egyedi igényei szerint. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon megtalálható elérhetőségeken és kérjen árajánlatot!

Academy Art.

Academy Art.

Kiadványszerkesztés, arculattervezés, grafikai tervezés, retusálás, prospektus, szórólap készítés, reklámgrafika, grafikai stúdió, katalógus készítés, nyomdai előkészítés

Albertus Fotó

Albertus Fotó

Albertus Fotó, Modell és eseményfotózás

All Casting

All Casting

Dekoratív,képzett, nyelveket beszélő hostok, hostessek közvetítése.

All-in Service kft.

All-in Service kft.

Az All-In-Service Kft. csapata 2000 óta látja el különböző rendezvények tecghnikai hátterének kiszolgálását a hangosítás, fénytechnika területén, illetvev lemezlovasaival, karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az évek során rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásai kibővültek további technikai eszközök, szórakoztató elemek és a megörökítéshez szükséges tevékenységek biztosításával. 2007 óta saját erőforrásból szolgálja ki megrendelőit színpadtechnikával, vizuáltechnikával, látványtechnikával, fotósokkal, videósokkal, hostokkal és hostessekkel illetve az egyedülálló Nintendo Wii szolgáltatással Például esküvők, fogadások, céges összejövetelek, divat- és termékbemutatók, iskolai bulik, sportesemények, fesztiválok, falu-napok, utcabálok alkalmával hivatásos lemezlovasok magas színvonalon szórakoztatják a vendégeket.

Hirdetés
Angel Hostess & Rendezvény

Angel Hostess & Rendezvény

Escort, Hostess, Live show, Striptease, Topless, Lesbie show, Chippendale show, Tánc, Testfestés

Angelic Hostess Ügynökség

Angelic Hostess Ügynökség

* hostess / host szolgáltatás protokoll rendezvényekre, kiállításokra, konferenciákra, promóciókra * merchandising (rendszeres polcfeltöltés, displayek összerakása, feltöltése, reklámanyag kihelyezése) * hostessek képzése a magasabb színvonalért (megrendelőre specializálódott, előzetes tréningen részt vett állandó csapattal dolgozunk együtt) * promóciókhoz supervisor biztosítása, * casting szervezése, * országos lefedettségű hostess adatbázis

Apple Party Service Kft. - Hostess

Apple Party Service Kft. - Hostess

Professzionális hostess szolgáltatásokat nyújt az Apple Party Service Kft. promóciók, privát ? és vállalati rendezvények lebonyolításához. Sok éves tapasztalattal rendelkező cégünk minőségi munkaerőt kínál belföldi és külföldi ügyfeleinek egyaránt, melyek közt megtalálható például az Unilever, IBM, Scholl, Nestlé, Renault, valamint folyamatosan együtt doglozunk A Müpa és a Hungexpo kiállításaival is. Honlapunkon megtekinthetőek host ? és hostesseink, valamint az általunk biztosított formaruhák széles és minőségi választéka. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el a honlapunkra bővebb információért, és keressen meg minket elérhetőségeinken.

Aqua Szépségszalon

Aqua Szépségszalon

Lepje meg magát, vagy kedvesét egy profin elkészített fotósorozattal! Akár ha a modellkedéshez szüksége van egy minőségi portfólióra, forduljon hozzánk bizalommal!

Art Models

Art Models

Az ArtModels modellügynökség több, mint 6400 exkluzív modellből álló adatbázisával egyedülálló a hazai casting és model management terén. Our model agency...

ARTemis

ARTemis

Mi, az ARTemiS GROUP alapítói, Artemis istennő nyomában járva keressük az érintetlent, az önmaga valójában rejlő szépséget, a mindennapok álruhája mögött. Három olyan ember alkotja ezt a csoportot, akiket a közös látásmód, gondolkodás és képi szemlélet hozott össze. Nem nevezzük magunkat művészeknek, de nevünkkel is kifejezzük a művészet iránti tiszteletünket és csodálatunkat. Minden alkotásunkkal arra törekszünk, hogy a megszülető kép e tiszteletünk méltó kifejeződése legyen. Célunk tehát: olyat létrehozni, amellyel megmutatjuk a köröttünk lévő szépséget önnön valójában, de nem akarunk szépséget hazudni rideg álorcával. Mert mindenben ott a szépség, ha van hozzá szem, amely képes meglátni, és van hozzá érzékeny lélek, amely képes felfedni. Épp ezért munkáink a lelkünk és szemünk szűrőjén átjutva magában hordozza lényegünket, hitvallásunkat... magában hordozza Artemist. Ez a célunk, se több, se kevesebb... s ha egy embernek adni tudunk valami többet, mint egy mintával ellátott papírdarab, akkor elértük mit akartunk. Bármilyen képet szívesen elkészítünk. Leendő vendégünk, azonban már most kérünk, hogy ne várj tőlünk se tucatgrafikát, se magazin címlapfotó majmolást, pláne ne kérj

Artscan Models Agency

Artscan Models Agency

Nem vagyunk egy "regisztrációs díj" modellügynökség, akik a regisztrációs díjakból szeretnének megélni. Nem vagyunk egy "portfólio az kell" modellügynökség, akik a fotózásokból akarnak megélni. Nem vagyunk "a jelenleg több mint 1000 modellünk van" ügynökség, akik mindkettőből szeretnének megélni. Egyszerűen "csak" egy megbízható ügynökség vagyunk, akik mindíg magas szakmai szinvonalon teljesítenek, legyen szó bármilyen típusú modell vagy hostess közvetítésről, vagy bármilyen más fotós megbízásról.

Tuti menü