Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Attraktív - CortonaModels [2. oldal]
részletek »

Hostess képes leírás: Attraktív - CortonaModels [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Sokéves tapasztalatunk és korábbi elégedettséggel teljesített munkáink garantálják, hogy megrendelői igényeit messzemenően teljesítjük. Munkatársaink a host valódi jelentésének hivatottan alkalmi házigazda szerepben, készségesen állnak szolgálatára. Önnek csak egy e-mailbe vagy telefonjába kerül, hogy önfeledten élvezhesse a ritka percek ünnepi hangulatát.

Avalon Csoport

Avalon Csoport

hostess,hostes,hosstes,hosztesz,csuklópánt,karszalag,belépő,beléptető,karpánt,nyakpánt,stage pass

Avalon Hostess Studió

Avalon Hostess Studió

A stúdió elsősorban a magasabb kvalitású (konferencia, rendezvény, kiállítás) hostess munkák ellátására specializálódott. Az elmúlt évek során azonban a felmerülő igényekhez igazodva egyszerűbb feladatokat (promóciók, ajándék-, szórólaposztás) is elláttunk válogatott hostess csapatunkkal.

Baráth Nelli fotós oldala

Baráth Nelli fotós oldala

Baráth Nelli fotós oldala - Nöi fotós vállal portfólió, portré, esküvő, akt, modell, erotikus, rendezvény, esemény, sport, katalógus, egyéb fotózást. Igényes munka, megfizethető áron az ország egész területén. Esküvőifotózás, sportfotózás, aktfotózás, háziasszonyfotózás, kismama fotózás, rendezvényfotózás, fotókönyv

Bihari Fotó

Bihari Fotó

aktfoto, bproduction, B production, Bihari Gábor, fotó, reklámfotó, műterem,modellfotó, fotómodellek, modell, akt, lány

Budaörsi jelmeztár

Budaörsi jelmeztár

A jelmezeket és kiegészítőket minden korosztály részére kínáljuk egyre bővülő választékban. A képtárakban lévő jelmezek csak ízelítőt nyújtanak, ennél jóval többféle jelmezt találhatnak kölcsönzőnkben, napról napra készülnek újabbak. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk. Szívesen látjuk személyesen Budaörsön, a Szabadság út 24-ben hétfőtől péntekig 8-16 óra között (illetve előzetes egyeztetéssel csütörtökön 18 óráig)

Budapestfun - Hostessek rendezvényekre

Budapestfun - Hostessek rendezvényekre

Irodánk a hostess lányok és host fiúk, testfestéses hostess lányok, modellek és címlaplányok lányok széles választékát kínálja. A hostessek és modell lányok megrendelhetőek privát partykra, céges rendezvényekre, üzleti és promóciós rendezvényekre, fotózásokhoz, klipp és reklámfilm forgatásokhoz, továbbá pubok-ba és szórakozóhelyekre az ország egész területén, valamint a környező országokba is!

Chantal Models

Chantal Models

* Fotómodell, manöken, statiszta közvetítés, * Hostess-szolgálat, * divatbemutatók szervezése, kivitelezése, * Image alakítás, * Tesztfotózás, * Modelliskola, * Modelltábor, * Szettkártya készítés, * Modellkönyv készítés.

Hirdetés
Chili Promotion

Chili Promotion

ChiliPromotion Hostess Ügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

Modellügynökség és ingyenes munkaerő közvetítés női-férfi modellek, fotómodellek, aktmodellek, modell fotósok, modellügynökségek, modellkedés és fotózás témakörében érdekeltek részére.

Conference hungary kft.

Conference hungary kft.

Conference Hungary - :: A Conference Hungary Kft. teljes körű szakmai hátteret biztosít a konferenciaszervezés, a rendezvényszervezés és a csapatépítés területén.

Confhotel

Confhotel

Rendezvényszervezés, helyszínajánlatok, programajánlatok és csapatépítés.

Confhotel - rendezvény-és hostess ügynökség

Confhotel - rendezvény-és hostess ügynökség

Rendezvényszervezés, helyszínajánlatok, programajánlatok és csapatépítés.

Congress hostess

Congress hostess

Köszönjük, hogy időt szakított bemutatkozásunk megtekintésére! További információkkal is szívesen állunk rendelkezésére! Áraink gondosan kialakított előnyös bevezető árak, melyek megállapítása a munka jellegétől, időtartamától, az esetleges egyenruhaigénytől, nyelvtudástól, és egyébb felmerülő igényektől függ. Tekintettel arra,hogy egy viszonylag fiatal cég szolgáltatásait kínáljuk, mindent elkövetünk azért, hogy Ön elégedett legyen velünk, és hosszútávon sikerüljön megnyerni bizalmát. Cégünk nem csak hostesseket, hanem modelleket is közvetít divatbemutatókra, divatfotózásra, reklámokhoz, plakátokhoz, videoklipek forgatásához! Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, több módon is felveheti velünk a kapcsolatot. Amennyiben az e-mailes kapcsolatfelvételt választja, 24 órán belül válaszolunk!

CortonaModels

CortonaModels

Ez egy dinamikusan fejlődő, országos szintű,viszonylag új Ügynökség! Szeretnénk minél szélesebb körben lehetőséget nyújtani nem csak a fiatalabb korosztály számára! Folyamatosan bővítjük Szolgáltatásainkat. Az eredeti Hostess és Modell közvetítésen túl már statisztákat épp úgy foglalkoztatunk, ahogy irodai dolgozókat s jelenleg a bébiszitter tevékenységek közvetítésével bővítjük repertoárunkat.

Tuti menü