Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: LS Hostess - New [6. oldal]
részletek »

Hostess képes leírás: LS Hostess - New [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
LS Hostess

LS Hostess

szórólapozás; -promóciók; -rendezvények

M. Force

M. Force

Célunk a fiatal tehetségek felkutatása, hogy igazán igényes képzésekben részesüljenek mindazok, akik profi karrier építésére törekednek, és azok is, akik csak szeretnék felfedezni a magukban rejlő lehetőségeket, önbizalmat szerezni, hogy ily módon akár a színpadtól - kifutótól, szépségipartól, show biznisztől teljesen eltérő szakmákban - a mindennapi életben is sikereket elérni. Célunk ugyanakkor lehetőséget adni a legtehetségesebb fiataloknak a pályára állításukban, szerepeltetésükben.

Magyar Tenger

Magyar Tenger

Magyar tenger,modellügynökség,fesztivál,fesztivál szervezés,szépségverseny szervezés,rendezvény,fotoworkshop,hostess ügynökség,rendezvény szervezés

Mandarin jelmez

Mandarin jelmez

Jelmezkölcsönző, felnőtt és gyermek jelmezkölcsönzés, megérkeztek az idei 2009-es farsangi jelmezek, szolid árak! Szalagavató és báli ruha kölcsönzése, méretre alakítás, egyedi tervezés, Mandarin jelmezkölcsönző, állunk rendelkezésre gyermek és felnőtt jelmezek kölcsönzésével, legyen az farsang vagy akár csak egy rendezvény

Manöken

Manöken

Hostess-, és modell munkáink közül az alábbiakban szeretnénk kiemelni azokat a rendezvényeket és cégeket, ahol és akikkel már több éve sikeresen együtt dolgozunk. A többek között Manoken.hu oldalról is kikerült munkatársaink olyan rendezvényeken képviselték cégünket, illetve a megrendelő céget, mint például: Magyar Fitness Kupa, Autókiállítás, Foodapest kiállítás, Hoventa kiállítás, Skoda nyílt napok, Business Travel Show, Kovács Koko István budapesti boxgálái, Erdei Zsolt hazai boxgálái, Felix Promotion boxgálák, Reklámkocsma médiatalálkozó, Az év sportolója díjkiosztó gála, West McLaren Party, Forma-1, stb.

Maxim rendezvényügynökség

Maxim rendezvényügynökség

Rendezvényhostessek közvetítése; - Promóciós szolgáltatások

mcm models

mcm models

Nemzetközi modell ügynökség. Casting, modell album fotózás, visual image tanfolyamok

MM Star Models

MM Star Models

HOstess közvetítés; -Casting; -Portfólió készítés; -Promóció szervezés

Modellportál Modell Management

Modellportál Modell Management

Modellportál Modell Management Ügynökségünk professzionálisan felépített adatbázisának köszönhetően mindig a megrendelőink igényeit legjobban szem előtt tartó személyeket tudja biztosítani az adott munkákhoz. Filmes, reklámfilmes castingok terén többéves tapasztalattal rendelkezünk. Modelljeink szerepeltek filmekben, reklámfilmekben, óriásplakátokon, szóróanyagokon, divatbemutatókon, katalógusfotózásokon. Hostesseket biztosítunk konkerenciákhoz, fogadásra, kiállításra, kísérőt rendezvényekhez, sporteseményekhez, szórakozáshoz vagy sporttevékenységekhez.

Hirdetés
Modellstart

Modellstart

Kezdő és profi Férfi és női modellek egy helyen. Modellkedési lehetőség amatőrök számára is. Modellkedési lehetőségek, Állás lehetőségek fotómodellek számára.

Modellvilág

Modellvilág

%metadesc% Magyarország modellportálja: modell-, hostess- statiszta és előadói adatbázis. Közel 10.000 link: modellek, sztárok, hírességek, modellügynökségek, fotósok, szépségversenyek. Rengetg fotó, életrajzok, interjúk. És ez még nem minden ... :) Nézz be hozzánk Te is!

Multiperfect

Multiperfect

nyelvoktatás,oktatás,tanítás,angol,nyelv,személyre szabott,csoportos,egyéni,privát,budapest,pitman,rigó utca

Nadir Models

Nadir Models

Modellkedés belföldön és küldöldön

New Business

New Business

New Business ügynökség teljes körű BTL szolgáltatások : Polcszerviz, Hostess, Nyereményjáték, Reklámajándék,

New Clone

New Clone

New Clone, A Legújabb Mesterségesen Létrehozott Alkotás... NEWCLONE.COM - Önnek teremtve!

New Hostess Generation

New Hostess Generation

Host és Hostess OKJ száma: 52 812 01 0000 00 00 A képzéssel betölthető munkakör: Host, hostess, rendezvényszervező, programszervező, hivatásos házigazda rendezvényeken, fesztiválokon, konferenciákon, szállodákban, kiállításokon, és számos egyéb eseményen. Részvételi feltételek: Érettségi bizonyítvány A New Hostess Generation Iskola által szervezett OKJ-s képzés négy alapmodulból épül fel: Adminisztráció végzése, kommunikációs tevékenység gyakorlása, host és Hostess tevékenységek gyakorlása, speciális host és hostess tevékenységek gyakorlása. A New Hostess Generation Iskolában oktató szakemberek a négy modul tantárgyain kívül egy különleges kínálattal egészítették ki képzést, mely magában foglalja az alábbi ismereteket is: viselkedés kultúra, etikett és protokoll, divat és stílustervezés, casting A-tól-Z-ig, szituációs helyzetgyakorlatok, fotómodellkedés, portfóliókészítés. Az ismereteken túl a nálunk tanulóknak lehetőséget biztosítunk, hogy élő helyzetekben is kipróbálják magukat.

Tuti menü