Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ni Ka - Rendezvény [7. oldal]
részletek »

Hostess képes leírás: Ni Ka - Rendezvény [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Ni-Ka Hostess

Ni-Ka Hostess

Leginkább hostessek közvetítésével foglalkozik a cég, de rendezvények szervezésével és lebonyolításával is megbíznak bennünket. Az oldalon a cég rövid története, hostessek képei és a már lebonyolított rendezvények referenciái található. Lehetőség van jelentkezési lap letöltésére, ha valaki hostessként szeretne dolgozni nálunk.

NPI - Németh protokoll iroda

NPI - Németh protokoll iroda

Az NPI fő profilja a hostess szolgáltatás. Munkánkat a szakmában szerzett sokéves tapasztalatra, a megrendelői igények ismeretére alapozva végezzük.A "host" kifejezés eredeti jelentésének megfelelően munkatársaink (hostessek/hostok) alkalmi házigazda-szerepet töltenek be elsősorban protokoll-eseményeken, rendezvényeken, kiállításokon, szabadtéri megmozdulásokon.

O'mas

O'mas

Csillagjelmez Jelmezkölcsönző hivatalos honlapja - Csillagjelmez, csillag, jelmez, Jelmez, jelmezkölcsönző, Jelmezkölcsönző, Jelmezkölcsönzés, jelmezkölcsönzés jelmezkészítés, Jelmezkészítés, ruhakölcsönzés, Ruhakölcsönzés, ruhakészítés, Ruhakészítés, tánc, Tánc, alkalmi ruha, Alkalmi ruha, báli ruha, Báli ruha, szmoking, Szmoking

OKJ-s hostess képzés

OKJ-s hostess képzés

tájékoztató államilag elismert hostessképzésről

Olcsó portfólió fotózás

Olcsó portfólió fotózás

Portfóliót szeretnél? Mi olcsón elkészítjük neked kiváló minőségben! Portfólió fotózás csomagok akár már 15.000 Ft-tól! Valósítsuk meg együtt az álmaid! Erotikus portfólió, portfólió fotózás kimondottan hostess munkákhoz. Professzionális hostess és modell portfólió fotózás ügynökségünknél. A portfóliók mellé garantáltan munkát is adunk! Ha dolgozni akarsz a portfólióddal akkor figyelj a következőkre: Ne hagyd, hogy agyon sminkeljenek! Ne hagyd, hogy vad beállításokban furcsa szögekből fotózzanak. Lehetőleg minél semlegesebb háttér előtt fotózzanak, hogy az ne vonja el rólad a figyelmet. Nem szerencsés, ha a képen durva árnyékok szerepelnek, még ha művészi hatást is kölcsönöz a képnek, mert csak elvonja rólad a figyelmet!

Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság

Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság

Ruhaklinika, Party Szabóság, Férfi-Női divat , Egyedi ruhatervezés EXTRA méretben is, Függönyök, Ágytakarók, Lakástextílek szabása és varrása. Karbantartjuk ruhatárát! Stílus és minőség a divatban! Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság. Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk!

Peter Marosi photographer site

Peter Marosi photographer site

Marosi Péter fényképész oldala

Photobalance

Photobalance

Műtermi fotózás, portfólió készítés

Hirdetés
Photopress

Photopress

Fotótanfolyamok stúdióban, külföldi fotótanfolyamok, fotóworkshopok

Pleasure models

Pleasure models

Pleasure models - model, hostess, nude, fashion, casting, photography, promotion

Proakt utcai promóciók

Proakt utcai promóciók

A proakt képes: - hosztesz, hoszt (hostess, host) promóciókra, népszerűsítésekre - szórólaposztásra, szórólapozásra, szórólapterjesztésre, szórólap kézbe adására, szórólap kilincsre akasztására - zebraember zebrára állítására - plakátozásra egyetemeken - GERILLA, jelmezes és alternatív, kinti és benti promóciók profi kivitelezésére - adminisztrációs, lóti-futi munkák gyors és pontos elvégzésére (adatrögzítés, adatgyűjtés, csomagolás, borítékolás, BMV futár (busz, metró, villamos) Amit a legtöbbször hallanak megbízóink tőlünk: megoldjuk. Amit szeretnek bennünk megbízóink, így Te is szeretni fogod: gyorsak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.

Professional hostess agency

Professional hostess agency

Hostess ügynökségünk jó kedélyű, mosolygós és nem utolsó sorban megbízható hostokat és hostesseket keres! Nálunk mindenki megtalálja a hozzá illő munkát, legyen szó szórólapozásról, áruházi promócióról, kóstoltatásról, illetve protokoll rendezvényeken való részvételről. Várunk szeretettel!

Profi portfólió rólad

Profi portfólió rólad

Egy modell életében nagyon fontos, hogy rendelkezzen egy olyan profi portfólióval, mellyel bátran megkereshesse az ügynökségeket. A portfólió készítésére nálunk nem csak hagyományos műtermi körülmények között van lehetőség, hanem igény esetén luxusvillában, luxuslakásban, vagy akár egy luxushajón is vállaljuk álmaid képének magvalósítását, mind ezt megfizethető áron. Keress bennünket bizalommal.

promociosaktivitasok.hu

promociosaktivitasok.hu

ismerd meg - mi ez az oldal? mik és kik vannak mögötte? miért? kinek? fusd át az oldalt. ha van kedved. Célok, feladatok, kötelességek A promóciós aktivitások célja, hogy összekösse és támogassa azokat a cégeket, akik aktivitást terveznek, és nyitottak a kereszt promócióra. Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglév˜, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan b˜vítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.

Promotion-Group Kft.

Promotion-Group Kft.

cégünk egyik fő profilja, a képzett és igényes host/hostess személyzet biztosítása. szolgáltatások: rendezvények konferenciák kiállítások éjszakai promóciók emelt színvonalú szórólaposztogatás kóstoltatás termékbemutató ruhatár

Rendezvény Információs Portál

Rendezvény Információs Portál

Rendezvény Portál - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások

Tuti menü