Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hostess linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Treff - Zemen [9. oldal]
részletek »

Hostess képes leírás: Treff - Zemen [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 147 db
Treff jelmez

Treff jelmez

Jelmez, Jelmezek, Farsangi jelmezek, Barokk ruhák, Barokk ruha, Farsangi kellékek, Jelmezkölcsönzés, Farsang, Táncruhák, Menyecske ruhák

V.I.P. Hostess

V.I.P. Hostess

cég bemutatkozás,vip 3000 kft,host,hostess közvetítés,service

V.I.P. Hostess és Modellügynökség

V.I.P. Hostess és Modellügynökség

A V.I.P. Management kreatív és produceri munkák, rendezvényszervezés, hostess, modell, statiszta közvetítéssel foglalkozik.

V.I.P. Hostess és Modellügynökség

V.I.P. Hostess és Modellügynökség

A V.I.P. Management kreatív és produceri munkák, rendezvényszervezés, hostess, modell, statiszta közvetítéssel foglalkozik.

ViAMO Promocios es Hostess Ugynokseg

ViAMO Promocios es Hostess Ugynokseg

Agentia De Marketing, Agentia, De, Marketing, ViAMO Promóciós és Hostess Ügynökség, ViAMORO, hostess, cégrendezvények, ügynökség, promóció, horeca, promóter, grafika, arculattervezés, rendezvénytechnika, rendezvényszervezés, field promóció, sampling, event marketing, fogyasztói promóció, merchandising, Lory-B, Lory B,tánciskola, bulik, webshop

VIP Budapest Hostess

VIP Budapest Hostess

A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség Magyarország vezető hostess ügynöksége. Külföldi és hazai rendezvényekre, promóciókra, fotózásokra, divatbemutatókra és klubbokba keresünk folyamatosan fiatal csinos akár kezdő lányokat is. Ügynökségünk hostessei az olyan igazán nagyszabású rendezvényeken is mint a The Global Party, vagy a Forma 1-hez köthető rendezvényeken, fotózásokon is sokszor bizonyítottak már. Az érdeklődők számára ingyenes regisztrációs lehetőség adatbázisunkba és folyamatosan frissülő hostess és modell munkaajánlatok a weboldalunkon.

VIP Budapest Hostess és Modell Ügynökség

VIP Budapest Hostess és Modell Ügynökség

Az oldalon INGYENES regisztrációs lehetőséget biztosítunk fiatal, igényes jó megjelenésű csinos lányok számára akik szívesen dolgoznának hostessként, illetve modellként itthon vagy akár külföldön is. Fontosnak tartjuk, hogy csak megbízható, ellenőrzött és jól fizető munkalehetőségekre közvetítsük ki hostesseinket!

Visual Promotion

Visual Promotion

Hostess aktivitások, legyen szó eladásról, rendezvényről, kóstoltatásról, divatbemutatóról, road show-ról, szórólapozásról. Alkalmi vagy állandó munkáról, nappali vagy éjszakai jellegről szívéjesen állunk rendelkezésükre. Promóteri rendszerek, különösen felkészített az értékesítést a helyszínen elősegítő személyzet. Időszakos és állandó aktivitással, az ország bármely pontján. Rendezvényszervezés, ez a szó magában foglalja a céges rendezvényeket, gálavacsorákat, állófogadásokat, nyitó/záró ünnepségeket és végül, de nem utolsó sorban az egyedi kérések maradéktalan megvalósítását, rendezvények teljes bonyolítási procedúráját.

Hirdetés
WD Fotó

WD Fotó

Ismerekdnél, vagy társat keresel? Nincs megfelelő fotód? Ez többé nem probléma, mi segítünk! Előzetes megbeszélés alapján vállaljuk ingyenes próbafelvétel készítését. VALÓBAN csak egy kattintásodba kerül. Mindenkinek szüksége van egy jó fotóra, ezért mi vállaljuk olyan digitális képek készítését melyeket bátran megmutathatsz bárkinek... Készítünk képeket profi stúdióban, vagy az otthonodban, az utcán vagy a parkban, egyszóval bárhol, ahol neked megfelel, vagy neked tetszik. Mi segíthetünk álmaid megvalósításában, legyen az társkeresés vagy ismerkedés, egy emlék szeretteidnek, vagy csak egy könnyű fotózás... Felkészült fotósokkal és sminkesekkel oldjuk meg az elénk táruló feladatokat. Lányok, fiúk, a kor nem számít! Ha egy jó képet szeretnétek magatokról, ne habozzatok! Írjatok vagy hívjatok minket! Elérhetőségeinket megtaláljátok a Kapcsolat oldalon. Ezen kívül vállaljuk magáncélra (teljes diszkrécióval), ajándéknak szánt fotósorozatok készítését. Lepd meg a kedvesedet egy CD-vel vagy DVD-vel!

Zemen Fotó

Zemen Fotó

Cégünk magas színvonalon vállalja esküvők, céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók és sportesemények fotózását, valamint portrék, tablók elkészítését, illetve gyermekek fényképezését igény szerint digitalizálva és retusálva.

Tuti menü