Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közvetlen ajánlatküldés képes leírás - Hostess.tlap.hu
részletek »

Közvetlen ajánlatküldés - Hostess.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Közvetlen ajánlatküldés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Éden Catering

Éden Catering

A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz. Ez a megoldás nem igazán alkalmas információ átadására, de igen jó alkalmat teremt arra, hogy több fontos vendéggel folytassunk kötetlen vagy bizalmas eszmecserét. Ezek a fogadások rendszerint esti órákban és különleges helyszíneken zajlanak. Ez a rendezvénytípus a legelterjedtebb és legreprezentatívabb formája a partnereinkkel való társas érintkezésnek. A legfontosabb, hogy a rendezvény napját és kezdési időpontját megfelelően válasszuk ki, annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb legyen az eljöveteli arány. Hétvége közeli napok és a 19 óra előtti kezdés kerülendő.

Lányok-Fiúk

Lányok-Fiúk

Magyar model ügynökség - model, hostess, táncos casting

Manöken

Manöken

Hostess-, és modell munkáink közül az alábbiakban szeretnénk kiemelni azokat a rendezvényeket és cégeket, ahol és akikkel már több éve sikeresen együtt dolgozunk. A többek között Manoken.hu oldalról is kikerült munkatársaink olyan rendezvényeken képviselték cégünket, illetve a megrendelő céget, mint például: Magyar Fitness Kupa, Autókiállítás, Foodapest kiállítás, Hoventa kiállítás, Skoda nyílt napok, Business Travel Show, Kovács Koko István budapesti boxgálái, Erdei Zsolt hazai boxgálái, Felix Promotion boxgálák, Reklámkocsma médiatalálkozó, Az év sportolója díjkiosztó gála, West McLaren Party, Forma-1, stb.

Modellvilág

Modellvilág

%metadesc% Magyarország modellportálja: modell-, hostess- statiszta és előadói adatbázis. Közel 10.000 link: modellek, sztárok, hírességek, modellügynökségek, fotósok, szépségversenyek. Rengetg fotó, életrajzok, interjúk. És ez még nem minden ... :) Nézz be hozzánk Te is!

promociosaktivitasok.hu

promociosaktivitasok.hu

ismerd meg - mi ez az oldal? mik és kik vannak mögötte? miért? kinek? fusd át az oldalt. ha van kedved. Célok, feladatok, kötelességek A promóciós aktivitások célja, hogy összekösse és támogassa azokat a cégeket, akik aktivitást terveznek, és nyitottak a kereszt promócióra. Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglév˜, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan b˜vítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.

Tuti menü