Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modell ügynökségek képes leírás - Hostess.tlap.hu
részletek »

Modell ügynökségek - Hostess.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Modell ügynökségek
Keresés
Találatok száma - 54 db
3P Hostess Service

3P Hostess Service

Kik is valójában a hostessek, milyen szerepet játszanak, és mi a feladatuk? A hostess segít Önnek, és cégének olyan időszakos tevékenységek megvalósításában, melyek állandó munkatársai munkáját, valamint cégük sikereit elősegítik.

AB Ovo X

AB Ovo X

Üdvözöljük a Balaton honlapján! A Balatoni Információs Rendszer oldalain a Tó és 30 km-es körzetére vonatkozó, folyamatosan bővülő turisztikai, kulturális és gazdasági információk között tallózhat. Aktuális ajánlatokkal, érdekességekkel kívánunk kellemes böngészést.

Absolut Hostess Kft. - Budapest

Absolut Hostess Kft. - Budapest

Hostesst keres rendezvényéhez? Az Absolut Hostess ügynökség kellemes megjelenésű, szakmailag képzett és nyelveket beszélő munkaerőt kínál rendezvényéhez. Cégünk professzionális hostess szolgáltatást nyújt promóciókhoz, kóstoltatásokhoz, termékbemutatókhoz, fogadásokhoz, protokoll eseményekhez, kulturális és ifjúsági programokhoz egyaránt. Profilunkba tartozik még a prospektus ? és szórólap terjesztés is. Referenciáink közt megtalálható a Sió, Dockyard, Kreatív Online, Nespresso és a Telenor is. Az eseménynek megfelelő hostesseket válogatjuk az megrendelő egyedi igényei szerint. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon megtalálható elérhetőségeken és kérjen árajánlatot!

All Casting

All Casting

Dekoratív,képzett, nyelveket beszélő hostok, hostessek közvetítése.

All-in Service kft.

All-in Service kft.

Az All-In-Service Kft. csapata 2000 óta látja el különböző rendezvények tecghnikai hátterének kiszolgálását a hangosítás, fénytechnika területén, illetvev lemezlovasaival, karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az évek során rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásai kibővültek további technikai eszközök, szórakoztató elemek és a megörökítéshez szükséges tevékenységek biztosításával. 2007 óta saját erőforrásból szolgálja ki megrendelőit színpadtechnikával, vizuáltechnikával, látványtechnikával, fotósokkal, videósokkal, hostokkal és hostessekkel illetve az egyedülálló Nintendo Wii szolgáltatással Például esküvők, fogadások, céges összejövetelek, divat- és termékbemutatók, iskolai bulik, sportesemények, fesztiválok, falu-napok, utcabálok alkalmával hivatásos lemezlovasok magas színvonalon szórakoztatják a vendégeket.

Artscan Models Agency

Artscan Models Agency

Nem vagyunk egy "regisztrációs díj" modellügynökség, akik a regisztrációs díjakból szeretnének megélni. Nem vagyunk egy "portfólio az kell" modellügynökség, akik a fotózásokból akarnak megélni. Nem vagyunk "a jelenleg több mint 1000 modellünk van" ügynökség, akik mindkettőből szeretnének megélni. Egyszerűen "csak" egy megbízható ügynökség vagyunk, akik mindíg magas szakmai szinvonalon teljesítenek, legyen szó bármilyen típusú modell vagy hostess közvetítésről, vagy bármilyen más fotós megbízásról.

Avalon Csoport

Avalon Csoport

hostess,hostes,hosstes,hosztesz,csuklópánt,karszalag,belépő,beléptető,karpánt,nyakpánt,stage pass

Avalon Hostess Studió

Avalon Hostess Studió

A stúdió elsősorban a magasabb kvalitású (konferencia, rendezvény, kiállítás) hostess munkák ellátására specializálódott. Az elmúlt évek során azonban a felmerülő igényekhez igazodva egyszerűbb feladatokat (promóciók, ajándék-, szórólaposztás) is elláttunk válogatott hostess csapatunkkal.

Hirdetés
Budapestfun - Hostessek rendezvényekre

Budapestfun - Hostessek rendezvényekre

Irodánk a hostess lányok és host fiúk, testfestéses hostess lányok, modellek és címlaplányok lányok széles választékát kínálja. A hostessek és modell lányok megrendelhetőek privát partykra, céges rendezvényekre, üzleti és promóciós rendezvényekre, fotózásokhoz, klipp és reklámfilm forgatásokhoz, továbbá pubok-ba és szórakozóhelyekre az ország egész területén, valamint a környező országokba is!

Chili Promotion

Chili Promotion

ChiliPromotion Hostess Ügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

Modellügynökség és ingyenes munkaerő közvetítés női-férfi modellek, fotómodellek, aktmodellek, modell fotósok, modellügynökségek, modellkedés és fotózás témakörében érdekeltek részére.

Conference hungary kft.

Conference hungary kft.

Conference Hungary - :: A Conference Hungary Kft. teljes körű szakmai hátteret biztosít a konferenciaszervezés, a rendezvényszervezés és a csapatépítés területén.

Confhotel

Confhotel

Rendezvényszervezés, helyszínajánlatok, programajánlatok és csapatépítés.

Cosmodels

Cosmodels

A COSMODELS Modell és Management Kft 2000 októberében alakult, Future Model Management néven, kiemelkedő nemzetközi modellügynökségek mintájára. Cégünk munkatársai több éves tapasztalatot tudnak a hátuk mögött, számos sikert könyvelhetnek el.

Diamond Hostess

Diamond Hostess

Diamond Hostess modellügynökség

Tuti menü