Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modell ügynökségek képes leírás: Magyar - V.I.P. [3. oldal]
részletek »

Modell ügynökségek: Magyar - V.I.P. [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Modell ügynökségek
Keresés
Találatok száma - 54 db
Magyar Tenger

Magyar Tenger

Magyar tenger,modellügynökség,fesztivál,fesztivál szervezés,szépségverseny szervezés,rendezvény,fotoworkshop,hostess ügynökség,rendezvény szervezés

Maxim rendezvényügynökség

Maxim rendezvényügynökség

Rendezvényhostessek közvetítése; - Promóciós szolgáltatások

Modellportál Modell Management

Modellportál Modell Management

Modellportál Modell Management Ügynökségünk professzionálisan felépített adatbázisának köszönhetően mindig a megrendelőink igényeit legjobban szem előtt tartó személyeket tudja biztosítani az adott munkákhoz. Filmes, reklámfilmes castingok terén többéves tapasztalattal rendelkezünk. Modelljeink szerepeltek filmekben, reklámfilmekben, óriásplakátokon, szóróanyagokon, divatbemutatókon, katalógusfotózásokon. Hostesseket biztosítunk konkerenciákhoz, fogadásra, kiállításra, kísérőt rendezvényekhez, sporteseményekhez, szórakozáshoz vagy sporttevékenységekhez.

Multiperfect

Multiperfect

nyelvoktatás,oktatás,tanítás,angol,nyelv,személyre szabott,csoportos,egyéni,privát,budapest,pitman,rigó utca

New Business

New Business

New Business ügynökség teljes körű BTL szolgáltatások : Polcszerviz, Hostess, Nyereményjáték, Reklámajándék,

New Clone

New Clone

New Clone, A Legújabb Mesterségesen Létrehozott Alkotás... NEWCLONE.COM - Önnek teremtve!

Pleasure models

Pleasure models

Pleasure models - model, hostess, nude, fashion, casting, photography, promotion

Promotion-Group Kft.

Promotion-Group Kft.

cégünk egyik fő profilja, a képzett és igényes host/hostess személyzet biztosítása. szolgáltatások: rendezvények konferenciák kiállítások éjszakai promóciók emelt színvonalú szórólaposztogatás kóstoltatás termékbemutató ruhatár

Hirdetés
Rendezvény Információs Portál

Rendezvény Információs Portál

Rendezvény Portál - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások

Star Studio

Star Studio

A televíziós- film- modell- és reklámpiac állandóan új arcokat keres, ezért folyamatosan rendeznek castingokat, szereplőválogatásokat. A műfaj nagyon népszerű, szinte minden fiatal kipróbálná magát a médiában, ám a jelentkezők sokszor felkészületlenek, nem tudják milyen elvárásoknak kell megfelelniük.

Starcast ügynökség

Starcast ügynökség

Az Ügynökség 1998 őszén kezdte meg a tevékenységét. Az alapítók: Eszlári Beáta és Rácz Péter, a 70-es évek óta dolgozunk a filmszakmában. Eszlári Beáta filmvágó (Balázs Béla díj 1999.) Rácz Péter, mint asszisztens I. is tevékenykedem, túlnyomórészt nemzetközi játék- és reklámfilmekben. Az Ügynökség által regisztráltak létszáma gyorsan növekszik, több ezer statiszta van videó és fényképes nyilvántartásunkban. Modellek kiajánlásával is foglalkozunk. Színészek nyilvántartásba vétele és közvetítése is tevékenységünk fontos részét képezi. A castingokat saját stúdiónkban bonyolítjuk le és kívánság szerinti hordozón adjuk át megbízóink részére. Rendezvények szervezését, lebonyolítását illetve reklám és játékfilmek gyártását vállaljuk a legjobb szakemberek bevonásával.

Stylus Hostess- és Modellügynökség

Stylus Hostess- és Modellügynökség

Munkatársaink közül ajánlhatunk: * Hostesseket fogadásra vagy kiállításra, szórólapozókat és kóstoltatókat árubemutatókra. * Kísérőt rendezvényekhez, sporteseményekhez, szórakozáshoz vagy sporttevékenységekhez. * Divat-, fitness-, fehérnemű-, fürdőruha-, topless-, akt- és erotikus fotómodelleket, gyakorlott profikat és kezdőket egyaránt. * Modelleket divatbemutatóhoz. * Táncos/performance művészeket szórakoztatáshoz. * Statisztákat filmekhez, reklámokhoz és egyéb műsorokhoz. * Irodistákat adminisztrációs munkára - helyettesítésre is. * Ügyfélszolgálatos, telemarketinges munkatársakat.

Team Up

Team Up

Legyen szó konferenciáról, rendezvényről, kiállításról, promócióról, családi vagy sport napról, a TEAM UP az ön rendelkezésére áll.

V.I.P. Hostess

V.I.P. Hostess

cég bemutatkozás,vip 3000 kft,host,hostess közvetítés,service

Tuti menü