Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modell ügynökségek képes leírás: V.I.P. - Visual [4. oldal]
részletek »

Modell ügynökségek: V.I.P. - Visual [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hostess.tlap.hu » Modell ügynökségek
Keresés
Találatok száma - 54 db
V.I.P. Hostess és Modellügynökség

V.I.P. Hostess és Modellügynökség

A V.I.P. Management kreatív és produceri munkák, rendezvényszervezés, hostess, modell, statiszta közvetítéssel foglalkozik.

ViAMO Promocios es Hostess Ugynokseg

ViAMO Promocios es Hostess Ugynokseg

Agentia De Marketing, Agentia, De, Marketing, ViAMO Promóciós és Hostess Ügynökség, ViAMORO, hostess, cégrendezvények, ügynökség, promóció, horeca, promóter, grafika, arculattervezés, rendezvénytechnika, rendezvényszervezés, field promóció, sampling, event marketing, fogyasztói promóció, merchandising, Lory-B, Lory B,tánciskola, bulik, webshop

Visual Promotion

Visual Promotion

Hostess aktivitások, legyen szó eladásról, rendezvényről, kóstoltatásról, divatbemutatóról, road show-ról, szórólapozásról. Alkalmi vagy állandó munkáról, nappali vagy éjszakai jellegről szívéjesen állunk rendelkezésükre. Promóteri rendszerek, különösen felkészített az értékesítést a helyszínen elősegítő személyzet. Időszakos és állandó aktivitással, az ország bármely pontján. Rendezvényszervezés, ez a szó magában foglalja a céges rendezvényeket, gálavacsorákat, állófogadásokat, nyitó/záró ünnepségeket és végül, de nem utolsó sorban az egyedi kérések maradéktalan megvalósítását, rendezvények teljes bonyolítási procedúráját.

Tuti menü